RoboMarkets: uus koostööetapp BMW M Motorsportiga

28.07.2021 / 16:52

Head Kliendid ja Partnerid,

RoboMarkets on olnud BMW M Motorspordi ametlik partner alates 2019. aastast ning toetab endiselt BMW M Motorsporti "BMW M2 karika" ja "Nürburgringi 24 tunni sõidu" võistluste puhul 2021. aastal.

Maailma üks raskemaid võistlusi, kuulus "Nürburgringi 24 tunni sõit", lõppes meie jaoks edukalt - meeskond #20 BMW M6 GT3 RoboMarketsi kaubamärgiga võidusõiduauto saavutas 6. koha. Lisaks on BMW meeskondadel tõeliselt hämmastav edulugu: kokku 20 võitu, sealhulgas 8 kaksikvõitu. Ühelgi teisel tootjal pole sellel võistlusel kunagi rohkem võite olnud.

"Nürburgringi 24 tunni sõit on kestvushooaja tipphetk ning oleme väga õnnelikud ja tänulikud, et saame taaskord võidelda üldvõidu nimel selliste partnerite toel nagu RoboMarkets koos tugeva meeskondade ja sõitjate koosseisuga. Oleme DTM-is teinud suurepärast koostööd RoboMarketsiga ja oleme väga rahul, et oleme nüüd partnerluse GT võidusõitudele üle viia."

Thomas Felbermair, BMW M GmbH müügi ja turunduse asepresident

"BMW M2 karika" võistlussari peetakse 23. juulist 3. oktoobrini Austria, Belgia, Saksamaa ja Hollandi radadel. Selles karikasarjas osaleb kaks RoboMarketsi kaubamärgiga autot - sinine BMW M2 CS Racing ja hõbedane.

"Meil on väga hea meel, et oleme oma BMW M Motorsportiga oma partnerlust laiendanud ja eeldame, et eelseisev hooaeg tuleb tõeliselt põnev. Igal aastal muutuvad võistlused radadel osalevatele meeskondadele tõsiseks väljakutseks ja nad peavad näitama oma võimet kiiresti reageerida ja kohaneda enda ümber toimuvate muutustega. Igal aastal kinnitab BMW M Motorsport oma tippklassi taset, valmisolekut lõpuni võidelda ja parimaid tulemusi näidata. Selles aspektis oleme RoboMarketsis nende mõttekaaslased – järgime sama lähenemist ja parandame igal aastal oma tooteid ja teenuseid. See on põhjus, miks oleme väga tänulikud, et saame töötada ja võita koos partneriga, kelle väärtusi toetame."

Konstantin Rashap, RoboMarketsi ärijuht

Vaata võistluste ajakava veebilehelt ning jälgi meid ka sotsiaalmeedia võrgustikes, kus avaldame uudiseid ja kingime võistluspileteid!

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond