RoboMarkets laiendab R Trader terminali funktsionaalsust ja selle Strateegia Ehitaja võimalusi

17.09.2018 / 12:55

Head Kliendid ja Partnerid,

RoboMarkets saab oma klientidelt tagasisidet ja arvamusi Ettevõtte toodete kohta selleks, et neid veelgi täiustada ja muuta neid efektiivseks ja lihtsamini kasutatavaks. Täna soovime Teile teatada R trader platvormi viimasest uuendusest ja viiest uuest asjast, mis on seal juures.

Mis on uut R Traderis?

Uued funktsioonid meie Strateegia Ehitajas

Indikaatorite väärtuste võrdlus sama parameetriga erinevatel tulpadel. Näiteks kui soovite kontrollida, kas viimane fraktan on eelmisega võrreldes kõrgem. Funktsioon on saadaval Strateegia muutjas.
Täielik Strateegia ehitaja kasutusjuhend

"Turu Sügavus" (DOM)

Tase 2 "Turu Sügavus" võimaldab jälgida isegi kõige väiksemaid hinnaliikumisi võimaldades sellega kauplejatele detailsemat turuprognoosi. Tööriista saab kasutada täpse hetke ennustamiseks millala avada ja sulged pikaajalise strateegia positsioone.

Trailing Stop

Lohisev Stop on üks kõige olulisemaid tööriistu riskide haldamiseks ja kauplemise efektiivsuse parandamiseks. See funktsioon on üpris lihtne, sest see töötab peaaegu sama moodi nagu Stop Kahjum. Siiski erinevalt Stop Kahjumist jälgib Lohisev Stop hinda kui see liigub suunas, mis on kaupleja jaoks soodsam. Kõik, mis nad peavad tegema on valima vahemiku nende positsiooni ja Lohiseva Stopi taseme vahel pipsides. Lohisev Stop on serveri poolne omadus, seega jääb see aktiivseks isegi kui terminal on välja lülitatud.
Rohkem Lohiseva Stopi kasutamisest R Traderis

Aeg&Müük

See tööriist on Aktsia turgudele. See näitab aega, millal tehing teostati, osta või müü hinna indikatsiooni, hinda ja tehingu mahtu. See informatsioon võib aidata hinnata ostjate ja müüjate arvu, kes on hetkel urul ja ühtlasi nende kauplemistehingute kogumahtu.

Jälgimisnimekirja haldamine kasutades klaviatuuri

Lisa instrumente oma Jälgmisnimekirja vajutades "Enter" otsinguribal.

Kas oled valmis proovima uut funktsionaalsust kohe nüüd?

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond