Ole esimeste seas, kes saab teada uutest strateegia ehitaja võimalustest

27.03.2018 / 10:00

Head Kliendid ja Partnerid,

Meil on hea meel teile teatada mitmest uuendusest, mis on sisseviidud R Trader terminali funktsionaalsusesse. Teiste hulgas oleme parandanud otsingukasti investeerimisinstrumentide otsimiseks, suurendanud terminali võimsust ja lisanud uusi võimalusi kauplemisrobotite loomiseks strateegia ehitajas.

1. Aja indikaator
Nüüdsest on teil kauplemisstrateegia loomisel võimalus seada ajalimiidid strateegia parameetritesse. Näiteks võite luua strateegia, mis aktiveerib tellimused esimese tunni ajal peale US aktsiaturgude avanemist. Seda reeglit saab rakendada nii eraldi kui ka koos teiste määratud tingimustega strateegia ehitajas.

2. Järgmise tulba avamine
See omadus on kasulik algoritmidel loomisel, mis põhinevad Jaapani küünlajalgade mustritel. Aktiveerides "Järgmise tulba kauplemine" omaduse jooksvas strateegias lülitate välja signaalide arvutused iga liikumise puhul tulba siseselt.

3. Keskmine spread testimisel
Teil on võimalus määrata keskmise spreadi väärtus oma strateegia testimisel kasutades ajaloolisi andmeid ja tänu sellele saada täpsemaid tulemusi.

4. Uued taustad
Standardsete taustade valikut on laiendatud: oleme lisanud mitmed uued huvitavad taustad kauplemisrobotite loomisele kasutades strateegia ehitajat.

Lisaks eelnevale oleme laiendanud ja uuendanud "Umstel Klienditoe" sektsiooni, kus leiate vastused oma küsimustele ehitaja kohta.

Loo oma esimene kauplemisrobot

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond