RoboMarkets on nüüd integreeritud TradingView graafikute platvormiga

03.10.2023 / 17:54

Head Kliendid ja Partnerid,

Meil on hea meel teatada RoboMarketsi integreerimisest TradingView'ga, kauplejate graafikute platvormi ja sotsiaalvõrgustikuga.

Selle integratsiooni eelised meie klientidele

  • Kõik-ühes lahendus
    Juurdepääs 15+ interaktiivsele graafikute tüübile, 90+ joonistuse tööriistale, aktsiate analüüsijatele, hoiatustele, majanduskalendritele, reaalajas uudistele ja muule ühel paneelil, ilma et peaksid terminalide vahel liikuma. Kasuta oma indikaatorite ja strateegiate väljatöötamiseks pine ScriptTM-i, kerget ja võimsat programmeerimiskeelt

  • Kauple soodsatel tingimustel
    RoboMarkets StocksTrader kontoga saad TradingView's osta ja müüa üle 2000 aktsia. Kauple tipptasemel kauplemistingimustega: spreadid alates nullist, konkurentsivõimelised marginaalimäärad, minimaalsed teenustasud ja vahendustasu vabad kontod pikaajaliste USA aktsiainvesteeringute jaoks

  • Liitu kauplejate suurima kogukonnaga
    Saa juurdepääs paljudele teadmistele ja ekspertiisile. Jaga oma ideid, õpi uusi strateegiaid ja vii kauplemine järgmisele tasemele.

Kas oled valmis oma kauplemiskogemust parandama? Registreeru RoboMarkets StocksTrader konto avamiseks juba täna ja kasuta TradingView graafikute platvormi võimsust!

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond