RoboMarkets lisas mitmeid uuendusi R Traderile

03.06.2020 / 10:41

Head Kliendid ja Partnerid,

Oleme R Traderi kauplemisplatvormile lisanud mitu täiendust, mille eesmärk on muuta ennustused täpsemaks ja kauplemine mugavamaks. Kasuta uuendatud veebiterminali kõiki võimalusi efektiivsemaks tööks enam kui 12,000 populaarse instrumendiga.

Rohkem R Trader uuendustest

4 uut kauplemise indikaatorit

Kasuta oma kauplemisstrateegia täiustamiseks “Jõuindeksit”, “Mahuga kaalutud keskmist hinda” (VWAP), “Pöördepunkti” ja “Donchiani kanalit”.

Kauplemislogi mugavatel graafikutel

Analüüsi oma kauplemistulemusi uue R Traderi tööriistaga, mille nimi on "Kauplemislogi". Kauplemisajalugu kuvatakse nüüd graafiku vormis, mis näitab kontode peamist statistilist toimivust, näiteks kasumit, omakapitali, “vähenemist”, sissemakset ja saldot.

Ettevõtete sündmuste kalender

Jälgi olulisemaid uudiseid maailma suurimate ettevõtetete kohta ja ole esimene, kes saab teada sellistest olulistest sündmustest nagu:

Dividendid – aktsionäridele dividendide maksmise kuupäevad.

Kasumiaruanded – finantsaruannete avaldamise kuupäevad.

Splitid – aktsiate spliti ja konsolideerimise kuupäevad.

Lepingu spetsifikatsioonid otse terminalis

Teil pole vaja rohkem aega kulutada, et otsida teavet sind huvitava vara kauplemistingimuste kohta – iga kauplemisinstrumendi lepingute spetsifikatsioonid on saadaval otse platvormis endas.

"Täiustatud" mobiiliversioon

  • Uuendatud graafikud.

  • Mugavam navigatsioon.

  • Laiendatud Jälgimisnimekiri.

  • Uuendatud liides.

Alusta R Traderi täiustatud funktsioonide kasutamist kohe, et saavutada koos RoboMarketsiga oma kõige ambitsioonikamad kauplemise eesmärgid.

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond