RoboMarkets on nimetatud "Parim Aktsia Kauplemise Maakler" ja "Juhtiv Mobiilse Kauplemise Maakler"

26.11.2018 / 12:46

Head Kliendid ja Partnerid,

RoboMarkets sai mainekad auhinnad "Parim Aktsia Kauplemise Maakler" ja "Juhtiv Mobiilse Kauplemise Maakler" "Londoni Investor Show 2018" ja "Manchester Investor Show 2018" näitustel, mis toimusid Ühendkuningriikides. Ettevõte töötab kauplejate huvides pidevalt oma kauplemistingimuste parandamiseks ja selle töö efektiivsust kinnitab meie klientide tunnustus ja finantstööstuse ekspertide käest saadud uued auhinnad. 

Parim Aktsiatega
kauplemise Maakler

2018
London Investor Show

Juhtiv Mobiilse
Kauplemise Maakler

2018
Manchester Investor Show

"Parim Aktsiatega Kauplemise Maakler"

Ettevõte pakub kauplejatele võimalust kaubelda päris aktsiaega ja samal ajal on neil õigus nõuda aktsionäridele makstavaid dividende ja soodustusi. RoboMarketsi klientidel on ligipääs kauplemisele rohkem kui 3000 Ameerika Ühendriikide ettevõtete päris aktsiatele ja enam kui 4800 CFD-dele USA, DE ja Šveitsi aktsiatesse, mis on saadaval kauplemiseks R Traderi terminalis.

Loe rohkem Aktsiatega kauplemisest

"Juhtiv Mobiilse Kauplemise Maakler"

Igal ajal 24/7 ligipääs kauplemisterminalile on igale kauplejale väga oluline. Olles sellest teadlik, oleme välja töötanud R MobileTraderi, mis on mugav rakendus iOS/Android-põhiste nutitelefonide ja tahvelarvutite jaoks. R MobileTrader on täiesti toimiv kaubanduslik tööjaam kauplejate taskutes, mille abil nad saavad MT4-kontodel mitte ainult kaubelda, vaid ka hoiustada rahalisi vahendeid, lugeda analüüse ja teha muid toiminguid nagu tavalisel lauaarvuti platvormil.

Kõik RoboMarketsi terminalidest

 

Me ei kavatse rahulduda ja anname endast parima, et aidata iga Ettevõtte toodet või teenust saada kõige kõrgemat tunnustust kauplejatelt ja ekspertidelt.

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond

https://www.robomarkets.ee/about/company/news/show/4438-london-manchester-investor-show-awards-2018/