RoboMarkets sai "Safest European Broker" auhinna

17.03.2022 / 14:41

Head Kliendid ja Partnerid,

Meil on hea meel jagada häid uudiseid: RoboMarkets on tiitli "Safest European Broker 2022" uhke võitja The London Trader Show Awards poolt. Tegemist on iga-aastase konverentsiga Londonis, kuhu turuprofessionaalid kogunevad, et arutada erinevaid finantsinstrumentidega kauplemise trende. Üritus hõlmab ka maaklerite autasustamist nende kvaliteetsete toodete ja teenuste eest. Võitjad otsustatakse ekspertide hääletusel, mis toimub kuu aega enne konverentsi algust.

Mida see sinu jaoks tähendab? See tähendab, et sinu valitud maakleriga tehtavate toimingute turvatase on professionaalsete ringkondade poolt kõrgelt hinnatud. RoboMarketsi meeskonna eesmärk on alati muuta sinu kauplemistoimingud võimalikult läbipaistvaks ja saadud auhind kinnitab, et oleme õigel teel.

Sinu vahendid on kaitstud

  • RoboMarkets on reguleeritud maakler, kes järgib rangelt EL-i seadusi.

  • Ettevõte on Küprose Investorite Hüvitusfondi (ICF) liige.

  • Iga konto on kaitstud negatiivse saldo kaitsega.

  • Klientide raha hoitakse suurimates pankades eraldiseisvatel kontodel.

Täname, et valisite RoboMarketsi! Iga päev parandame oma toodete ja teenuste kvaliteeti ja ohutust, et saaksid keskenduda oma eesmärkide saavutamisele. See auhind, nagu ka varasemad, on meie ühine võit ja RoboMarkets on kindel, et ees ootab palju uusi vallutatud mäetippe.

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond

https://www.robomarkets.ee/about/company/news/show/4549-safest-european-broker-2022/