RoboMarkets ist sai Eintracht Frankfurti premium partner

24.03.2022 / 08:00

Head Kliendid ja Partnerid,

Teatame uhkusega, et RoboMarketsist sai 2022. aastal üle sajandi pikkuse ajalooga meeskonna Saksa spordiklubi Eintracht Frankfurt ametlik partner. Eintracht Frankfurt on Saksamaa kõrgeima jalgpallidivisjoni lahutamatu osa ning Saksamaa meistri staatuse omanik ja viiekordne riigi karikavõitja.

RoboMarkets on kindel, et sport ja kauplemine on lahutamatult seotud: need on kaks tervet maailma, mis on täis emotsioone, adrenaliini, rikkalikke kogemusi ja võidutahet. See ühendab meid uute partneritega!

Partnerlus perioodil, kuni hooaja 2023/2024 lõpuni on RoboMarkets klubi premium partner, mis tähendab, et meie meeskonnad pakuvad üksteisele info- ja turundustuge.

"RoboMarketsi näol on meil õnnestunud kaasata premium partner, kes mitte ainult ei mõtle tulevikule, vaid ka elab seda läbi. Kuna Frankfurt on üks maailma tähtsamaid finantskeskusi, avanevad siin kõigile osapooltele täiesti uued visioonid, mille üle võivad kõik rõõmustada."

Axel Hellmann, Eintracht Frankfurdi juhatuse pressiesindaja.

Loodame siiralt, et RoboMarkets ja Eintracht Frankfurt liiguvad koos edasi, sest meie meeskondadele omane taktika ja pühendumus võita ja uute piirideni jõuda on just see, mis kauplemisel ja spordil on ühine.

Liitu meie võitude ja eduga:

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond

https://www.robomarkets.ee/about/company/news/show/4550-eintracht-frankfurt-sponsorship-03-2022/