RoboMarkets tutvustab 700 täiendavat kauplemisinstrumenti R Traderis koos uuendatud funktsionaalsusega

22.01.2019 / 08:46

Head Kliendid ja Partner,

RoboMarkets on tutvustanud R Trader terminalis uusi võimalusi ja lisanud platvormi kaudu kaubeldavate instrumentide nimekirja üle 700 vara. Nüüdsest saavad meie kliendid kaubelda selliste tuntud Ameerika ettevõtete aktsiate CFD-dega nagu Dropbox Inc, First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics, Opera Limited, Spotify Technology S.A, Vanguard Total World Bond ja paljud teistega.

TOP5 uut instrumenti R Traderis:

  • DBX (Dropbox Inc) – ettevõtte aktsiad mis pakub failimajutust, näiteks pilveteenust ja andmete sünkroniseerimist.
  • OPRA (Opera Limited) – CFD-d kuulsa IT-ettevõtte aktsiatele, mis arendab erinevat tarkvara, sealhulgas tuntud Opera brauserit.
  • ROBT (First Trust Nasdaq Artificial Intelligence and Robotics ETF) – ETF hõlmab mitmeid ettevõtteid, mis on keskendunud tehisintellekti ja robootika uurimisele.
  • ROKU (Roku Inc) – ettevõtte aktsiad, mis on spetsialiseerunud meediamängijatele erinevate vidinate jaoks, mis saavad signaale interneti kaudu.
  • SPOT (Spotify Technology S.A.) – internetiteenuse aktsiad, mis pakuvad heli otseülekandeid enam kui 100 miljonile inimesele.

Investeeri Aktsiatesse

Lisaks uute instrumentide lisamisele R Traderisse oleme täiustanud funktsionaalsust, mis muudab terminalis töötamise mugavamaks. Nüüdsest saate:

  1. Looge kauplemise aruandeid ja saatke need oma e-posti aadressile CSV ja PDF formaatides.
  2. Importige instrumentide nimekiri TXT failidest R Trader terminali "Jälgimisnimekirja".

Me töötame pidevalt, et parandada R Trader terminali, mistõttu on teie tagasiside meie jaoks väga oluline. Võite saata oma soovitused, ideed ja lahendused e-posti teel meie Live Klienditoele ja olla kindel, et me kaalume neid.

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond

https://www.robomarkets.ee/about/company/news/show/4445-r-trader-new-instruments-12-2018/