RoboMarkets tutvustab võimalust kaubelda päris aktsiatega R Trader terminalis

06.06.2018 / 13:19
money-expo

Head Kliendid ja Partnerid,

RoboMarkets on avanud ligipääsu uuele kauplemisinstrumendile R Trader multivara terminalis. Nüüdsest saate alustada investeerimist päris aktsiatesse Ameerika suurimatel aktsiabörsidel ja võtta samuti osa aktsiate omanikuna ettevõtte sündmustest.

Uute instrumentide arvüle 3,000 aktsia
KauplemisplatvormR Trader
Finantsvõimenduskuni 1:20
Komisjonitasu on alates 0.0045 USD aktsia kohta

Avage R Trader konto ja saage ligipääs rohkem kui 11,000 instrumendile: Päris aktsiad, Indeksid, CFD-d Saksamaa, Šveitsi ja USA aktsiatele.

või alustage tasuta demo kontoga

Olles multivara maakler rohkem kui 6 aastase kogemusega, püüame pakkuda oma klientidele parimaid võimalikke võimalusi oma investeerimisportfellide mitmekesistamiseks. Meie peamine prioriteet on kõigi toodete kõrgeim kvaliteeditase: need, mis on juba olemas, ja need, mis on hiljuti kasutusele võetud. Me näeme Euroopa klientide pidevat kasvavat huvi tõelisel aktsiabörsil kauplemise vastu ja pakume neile sellel turul kõige konkurentsivõimelisemaid kauplemistingimusi. Päris aktsiatega kauplemise tutvustamine R Trader terminalis on meid viinud maaklerina uuele tasemele. Madalad komisjonitasud ja ettevõtte tegevuses osalemine rahuldab valdava enamuse kauplejate nõudmisi.

RoboMarkets tootejuht,
Kiryl Kirychenka

Lugupidamisega,
RoboMarkets meeskond
https://www.robomarkets.ee/about/company/news/show/4391-open-real-stocks-trading-052018/